ZF 24

Mega Image vrea sa-si majoreze reteaua din Bucuresti in 4 ani, la 50 magazine

05.07.2007, 19:23 20

Retailerul Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, intentioneaza sa-si majoreze de peste doua ori reteaua din Bucuresti pana in 2010, la 50 de magazine, urmand sa deschida, anul viitor, cinci unitati, a declarat, astazi, directorul general al companiei, John Kyritsis.
"Ne concentram pe piata din Bucuresti si vrem sa deschidem anul viitor cinci magazine, investitia medie fiind de un milion de euro", a spus Kyritsis.
Planurile companiei includ si constructia unui depozit propriu, Mega Image analizand in prezent cateva terenuri, in vederea unei achizitii.
"Vrem sa cumparam terenul pana la sfarsitul acestui an, undeva in apropiere de Bucuresti, si sa incepem constructia depozitului la finele anului sau la inceputul anului viitor", a aratat oficialul Mega Image.
In afara de Bucuresti, Mega Image vrea sa se extinda in Constanta, unde are deja doua magazine.
Compania mizeaza in acest an pe un ritm de crestere a afacerilor mai ridicat decat cel consemnat anul trecut. Firma a inregistrat in 2006 vanzari de 249,5 milioane lei (71 mil.euro), in crestere cu 10,8% fata de 2005. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO