ZF 24

Medicover ar putea investi pana la 20 mil. euro in spitalul privat din Bucuresti

19.04.2007, 12:46 14

Grupul sudez de servicii medicale private Medicover va decide, pana la inceputul verii, sub ce forma va fi construit primul spital privat al companiei din Bucuresti, investitia fiind estimata la 15 - 20 milioane de euro.
"Vedem o oportunitate, dar si o necesitate sa dezvoltam un spital privat. Acum ne gandim, daca va fi un spital mai mic, specializat sau vom incerca sa dezvoltam o unitate mai mare impreuna cu partenerii nostri. (...) Este o decizie pe care o vom lua in vara, iar proiectul va fi initiat in urmatoarele 12 luni de la acea data", a declarat directorul general al grupului Medicover, Fredrik Ragmark.
Potrivit oficialului Medicover, unitatea din Romania va fi mai mica si va presupune o investitie de 15 - 20 milioane euro.
Dupa finalizarea primului proiect, Ragmark nu a exclus dezvoltarea celui de-al doilea spital in Bucuresti si dezvoltarea unei retele la nivel national. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO