ZF 24

Mazars în România anunţă numirea a doi noi Parteneri locali, Cătălina Călinescu şi Lucian Dumitru

Mazars în România anunţă numirea a doi noi Parteneri...

Autor: Roxana Rosu

04.09.2023, 11:59 158

Mazars, firmă internaţională de audit şi consultanţă în afaceri, anunţă numirea a doi noi Parteneri locali în echipa de management din România, începând cu 1 septembrie.

Cătălina Călinescu preia pozitia de Outsourcing – HR & Payroll Partner, iar Lucian Dumitru devine Tax Partner, în echipa de management a Mazars în România, cu scopul de a consolida şi dezvolta expertiza şi capacitatea firmei în domenii cheie ale business-ului.

Cătălina Călinescu  s-a alăturat companiei Mazars în luna septembrie a anului 2005 şi are o experienţă profesională de peste 17 ani în domeniu, oferind în acest timp consultanţă clienţilor din diverse industrii. Ea este expert în legislaţia muncii, având o certificare emisă de către Ministerul Muncii şi membră a Uniunii Naţionale a Experţilor în Legislaţia Muncii (UNELM).

„Această promovare bine meritată recompensează performanţa excepţională a Cătălinei şi abilităţile sale remarcabile de leadership. Rolul Cătălinei va fi de a continua să crească vizibilitatea în toate ariile de HR & Payroll şi să contribuie la calitatea şi diversitatea serviciilor noastre, dezvoltând în acelaşi timp aria de consultanţă în salarizare şi resurse umane. Am încredere deplină că, sub îndrumarea ei şi împreună cu toţi colegii noştri, vom atinge noi niveluri de succes.”, a menţionat Luminiţa Bornoiu, Partner, Head of Outsourcing, Mazars în România.

Lucian Dumitru s-a alăturat companiei Mazars în luna februarie a anului 2017 ca Senior Manager în departamentul de consultanţă fiscală. Având o experienţă profesională de peste 13 ani în domeniu, el este specializat în sfera de taxe directe, ce include taxare internaţională şi domestică pentru companii, aria de preţuri de transfer, precum şi taxarea persoanelor fizice. Este membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România (CCF)​ şi absolvent al Universităţii King’s College din Londra.

„Îl felicităm pe Lucian pentru noul său rol şi rezultatele extraordinare pe care le-a obţinut în ultimii ani în cadrul Mazars. Cultivarea talentului şi promovarea creşterii membrilor echipei noastre reprezintă o parte vitală a culturii şi strategiei Mazars, şi este o plăcere pentru mine, precum şi pentru colegii mei, să continuăm această călătorie alături de Lucian şi să le oferim clienţilor noştri servicii fiscale excepţionale.”,  a menţionat Edwin Warmerdam, Partner, Head of Tax, Mazars în România.

Mazars este un parteneriat internaţional integrat, specializat în audit, contabilitate, consultanţă, servicii fiscale şi juridice, cu filiale în peste 95 de ţări şi teritorii.

În România, Mazars are o experienţă de peste 28 de ani în audit, consultanţă fiscală şi financiară,  şi o echipă de 300 de profesionişti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO