ZF 24

Magazinele online cu afaceri de peste 500.000 euro şi minimum 300 de produse în portofoliu pot intra pe platforma marketplace a Altex, iar integrarea platformei easySales creşte numărul de vizitatori unici

Magazinele online cu afaceri de peste 500.000 euro şi...

Autor: Roxana Rosu

15.06.2023, 09:45 2360

Orice magazin online cu afaceri de peste 500.000 euro şi minimum 300 de produse în portofoliu este eligibil pentru intrarea pe marketplace-ul Altex, iar finalizarea integrării platformei de management automatizat şi centralizare a activităţilor de eCommerce easySales deschide accesul la 12 milioane de noi vizitatori unici.

„Motivaţia strategică a integrării marketplace-ului Altex în platforma noastră este de a oferi comercianţilor o gamă largă de canale de vânzare şi de a-i ajuta să îşi extindă afacerile lor online. Integrarea cu Altex deschide noi categorii de produse pentru aceştia şi le permite să îşi diversifice canalele de vânzare, prin accesul la unul dintre cele mai mari magazine online din România”, spune Ciprian Cazacu, cofondator easySales.

Pentru a fi admis în marketplace, un magazin online trebuie să aibă capacitatea de a livra produsele în maxim două zile lucrătoare.

„În relaţia cu partenerii, în cadrul marketplace Altex, preluăm integral zona de livrare, cu o taxă unică de livrare pentru clienţi. Ne concentrăm pe calitatea produselor, pe calitatea partenerilor, dorim să asigurăm o varietate cât mai largă de produse în categoriile complementare pe care le dezvoltăm, obiectul principal fiind acela de a deveni un marketplace important în regiune”, spune Monica Ciolănel, Director MarketPlace Altex România.

Categoriile de produse din marketplace-ul Altex ce pot fi accesate de magazinele online sunt jucării, sport, băuturi, home & deco, DIY & bricolaj, sanitare şi produse pentru copii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO