ZF 24

Macao concureaza Las Vegas

Macao concureaza Las Vegas
28.08.2007, 18:43 10

Inaugurarea complexului Venetian Macao Resort, o constructie in valoare de 2,4 miliarde de dolari (1,75 miliarde euro), concureaza cele mai mari cazinouri si hoteluri din Las Vegas.

O asemenea constructie este de patru ori mai mare decat Empire State Building (ca suprafata, nu ca inaltime) suprafata destinata cazinourilor fiind de trei ori mai mare decat cel mai mare cazinou din Las Vegas.

Nu gasim doar jocuri de noroc aici. Gasim de asemenea o arena sportiva ce poate gazdui pana la 15.000 de oameni, un centru de conferinte ce poate avea pana la 6.000 de participanti si un mall de unde puteti cumpara obiecte de lux, mall care are in interior trei canale de apa, navigabile, pe unde trec gondole precum in Venetia.

In Las Vegas, noile constructii nu se mai pot face decat prin demolarea altora, din acest motiv intreprinzatorii fiind nevoiti sa caute alte locatii atragatoare din punctul de vedere al castigurilor.

De ce Macao? Pentru ca aici se castiga mai multi bani decat in Las Vegas. Cand Sands Macao, primul cazinou american din Macao, s-a deschis aici cu trei ani in urma, profiturile din primul an au depasit costul total al proiectului.

New York Times

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO