ZF 24

Loganul ar putea intra in productie si in SUA

25.02.2008, 19:00 11

Producatorul indian de automobile Mahindra & Mahidra (M&M) intentioneaza sa construiasca, in Statele Unite, o unitate de asamblare pentru modelele produse in prezent in India, printre care se numara si modelul Logan, fabricat in parteneriat cu Renault, potrivit site-ului autoindia.com, citat de Mediafax.

"Vom construi o fabrica unde vor fi produse automobile din kit-uri de masini dezasamblate. Probabil ca vom distribui si produse Renault, construite in uzina de la Chennai, India", a declarat presedintele Mahindra Automotive, Pawan Goenka.

In prezent, Mahindra & Mahidra, comercializeaza pe piata indiana, printre altele, modelul Logan, fabricat impreuna cu partenerul francez Renault.

Viitoarea uzina din SUA, care va fi situata in apropierea Chicago, ar urma sa asambleze automobile ca Scorpio, Ingenio si Bolero, potrivit unor surse din industrie, citate de autoindia.com.

Compania cauta in prezent parteneri si terenuri disponibile, fiind in discutii avansate cu 3-4 jucatorii de pe piata americana.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO