ZF 24

Liberty Center este inchiriat in proportie de peste 70%

02.04.2008, 13:03 21

Liberty Center din Bucuresti, a carui inaugurare va avea loc in luna noiembrie 2008, este primul mall pe care Mivan Development il deschide in Romania.

Situat la intersectia dintre Calea Rahovei si Progresului, mall-ul beneficiaza, Liberty Center se asteapta la peste 30.000 de vizitatori zilnic.

Liberty Center ofera 25.000 de mp spatii de inchiriat dispusi pe trei nivele, peste 100 de magazine si 700 de locuri de parcare subterana.

Contracte de inchiriere au fost semnate cu ancore precum Altex pentru o suprafata de 2.300 mp, Billa supermarket 2.200 mp, Sprider Stores 1.400 mp. De asemenea Marks and Spencer, Sephora, Next (al doilea magazin deschis in Romania), Pizza Hut, KFC, NOMINO O'Neill & The North Face, Leonardo, Game World, Centrofarm si brandul naturist Plafar, Coffee Heaven, Living si Asia sunt alte brandurile importante care vor fi prezente in Liberty Center.

Un punct de atractie important va fi reprezentat de experienta cinematografica digitala superioara adusa de compania britanica "The Light", pentru prima data in Romania, la Liberty Center. Suprafata inchiriata pentru cinematograful 3D de tip multiplex este de 3.400 mp. Locatia va avea 8 sali, totalizand 1.500 de locuri si va beneficia de cele mai noi si mai moderne echipamente de proiectie digitala cu capacitate 3-D. Astfel, spectatorii se vor putea bucura de efectele speciale multimedia unice, specifice acestui tip de cinematograf.

Mivan opereaza in Romania din 1998 ca parte a joint-venture-ului Mivan-Kier, unde a finalizat un proiect in valoare de 140 milioane de dolari, in cadrul Programului de Locuinte Sociale si de Alimentare cu Apa al Guvernului Romaniei.

Pe langa Liberty Center, Mivan are in derulare mai multe proiecte rezidentiale si comerciale: 10 mall-uri Tiago si un ansamblu de 651 de apartamente in Bucuresti, New Town Residence.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO