ZF 24

Liberalii au aprobat lista secretarilor de stat PNL - surse

27.04.2007, 10:01 66

Membrii Biroului Politic Central al PNL au aprobat, in sedinta de joi, lista noilor secretari de stat liberali, care vor fi numiti de premierul Calin Popescu Tariceanu, urmare a scoaterii PD de la guvernare, au declarat surse liberale.

Conform surselor citate, actualul presedinte al Oficiului Roman pentru Adoptii, Theodora Bertzi, va fi secretar de stat la Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, urmand sa se ocupe de asistenta sociala si politici pentru familie.

Ionel Muscalu va fi secretar de stat tot in Mininisterul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si va avea ca atributii dialogul social si relatia cu Parlamentul.

Horea Irimia va prelua un post de secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor.

La Ministerul Transporturilor va fi numit Septimiu Buzasu in functia de secretar de stat pentru transport feroviar si rutier. Buzasu a mai fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor in perioada februarie 2005 - august 2006.

Zvetlana Preoteasa va prelua, in Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, postul de secretar de stat pentru invatamantul preuniversitar.

In cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative va fi numit secretar de stat fostul prefect de Ilfov Marian Petrache. Postul de presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare a Serviciilor Comunale va fi fostul prefect de Buzau Cristinel Bagiu.

De asemenea, presedintele ANSVSA va fi Radu Roatis-Chetan, in vicepresedinte al institutiei.

Lucia Morariu va prelua functia de secretar de stat pentru turism in Ministerul pentru IMM-uri, Comert, Turism si Profesii Liberale, au precizat aceleasi surse. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO