ZF 24

Legea contabilitatii ar putea fi modificata

04.10.2007, 11:20 13

Termenele de raportare a situatiilor financiare trimestriale si anuale de catre autoritatile publice, ministere si institutii publice finantate din venituri proprii, cuprinse in Legea contabilitatii, precum si modul de reevaluare a patrimoniului, ar putea fi modificate astazi de Guvern, indormeaza Mediafax.


Modificarile si completarile aduse Legii Contabilitatii 82/1991 sunt cuprinse intr-un proiect de ordonanta de urgenta care va fi introdus in dezbaterea Executivului.

Actul normativ vizeaza, in principal, stabilirea termenelor de raportare a situatiilor financiare trimestriale si anuale de catre autoritatile publice, ministere si alte organe de specialitate ale administratiei publice centrale sau institutii publice finantate integral din venituri proprii, precum si de catre directiile generale ale finantelor publice. Totodata, actul instituie sanctiuni suplimentare pentru nerespectarea prevederilor.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO