ZF 24

Kingston Digital lansează stick-ul USB cu cea mai mare capacitate de stocare din lume

Kingston Digital lansează stick-ul USB cu cea mai mare...

Autor: Roxana Rosu

04.01.2017, 11:40 598

Kingston Digital Inc, divizia de memorii flash a companiei Kingston Technology Inc, a lansat stick-ul USB cu cea mai mare capacitate de stocare din lume, de 2TB.

Utilizatorii vor avea posibilitatea de a stoca o cantitate uriaşă de date într-un dispozitiv de mici dimensiuni, inclusiv până la 70 de ore de conţinut video 4K, pe un singur USB de 2TB.

DataTraveler Ultimate GT este protejat de o carcasă metalică fabricată dintr-un aliaj de zinc, pentru a rezista la şocuri. „Cu DataTraveler Ultimate GT, le punem utilizatorilor la dispoziţie o nouă modalitate de stocare a datelor într-un dispozitiv foarte uşor de gestionat. Noul dispozitiv reprezintă o continuare în materie de performanţă a produselor Kingston, după lansarea stick-ului USB de 1TB din 2013. Prin dublarea capacităţii, utilizatorii pot stoca şi transporta mult mai uşor cantităţi şi mai mari de date”, a declarat Jean Wong, Flash business manager.

DataTraveler Ultimate GT va fi disponibil din februarie, cu capacităţi de stocare de 1TB şi 2TB. Dispune de o garanţie de 5 ani si suport tehnic gratuit.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO