ZF 24

Jurnal de bursă 22 nov. 2013

Jurnal de bursă 22 nov. 2013
21.11.2013, 20:39 329

Acţiunea zilei de ieri

Acţiunile OMV Petrom (SNP) au urcat ieri cu 0,6% pentru a treia şedinţă la rând după ce recent Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a vândut un pachet de 1,6% din acţiunile companiei printr-o ofertă privată adresată acţionarilor societăţii.

Ieri acţiunile Petrom au închis şedinţa la preţul de 0,457 lei/unitate, faţă de 0,42 lei, preţul primit de BERD în urma vânzării pachetului scos la vânzare. Ieri s-au mai derulat pe piaţă şi două tranzacţii speciale în valoare de 3,8 mil. lei care au vizat peste 8 mil. de titluri Petrom.
 

Acţiuni de urmărit azi

  • Titlurile Nuclearelectrica, după ce conducerea societăţii a convocat acţionarii pentru prelungirea acordului de investiţii încheiat de companie cu ArcelorMittal şi Enel pentru proiectul de investiţii de la unităţile 3 şi 4 de la Cernavodă.

  • Acţiunile SIF Banat-Crişana, care a publicat pe bursă raportul auditorilor KPMG privind achiziţiile de obligaţiuni Romenergo realizate de societate.

  • Titlurile Prodplast Bucureşti, care au urcat ieri cu 2% şi au atins un nou maxim pentru acest an.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO