ZF 24

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
31.07.2013, 20:55 184

Acţiunea zilei de ieri
 

Acţiunile BRD Société-Générale (BRD) au fost ieri cele mai tranzacţionate de pe bursă, preţul stagnând la nivelul din şedinţa precedentă, de 7,85 lei/unitate. Ieri s-au derulat pe piaţă trei tranzacţii speciale în valoare cumulată de 8,65 mil. lei (2 mil. euro) care au vizat un număr de 1,1 milioane de titluri BRD.

În piaţă s-au mai transferat 158.000 de acţiuni ale băncii în schimbul sumei de 1,24 mil. lei. BRD urmează să-şi publice astăzi rezultatele financiare aferente primului semestru din acest an.

Acţiuni de urmărit azi

  • Titlurile Băncii Transilvania (TLV) şi BRD, care urmează să-şi publice astăzi rezultatele financiare pe primele şase luni.

  • Acţiunile Mecanica Ceahlău (MECF), care au crescut ieri cu 10,6%, cel mai mare avans din piaţă după ce în ultimele zile s-au transferat în piaţă mai multe pachete importante de acţiuni.

  • Titlurile Boromir Prod Buzău (SPCU), care s-au apreciat ieri cu 8,3% după ce statul a anunţat reducerea TVA la făină şi produse de panificaţie de la 24% la 9%.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 1.08.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO