ZF 24

Julien Ducarroz este promovat din nou la nivel internaţional de Orange, după ce a condus afacerile din Republica Moldova. El va prelua conducerea operaţiunilor din Polonia, în locul lui Jean-Francois Fallacher, fostul lui şef din România

Julien Ducarroz este promovat din nou la nivel...

Autor: Alex Ciutacu

09.09.2020, 14:06 855

Elveţianul Julien Ducarroz a fost numit la conducerea operaţiunilor Orange din Polonia, după ce a fost CEO al Orange în Republica Moldova.

Până acum, la conducerea operaţiunilor din Polonia s-a aflat Jean-Francois Fallacher, cel care a condus operaţiunile Orange în România în perioada 2011-2016 şi i-a fost şef lui Ducarroz.

Astfel, Jean-Francois Fallacher continuă să fie promovat la nivel internaţional şi a ajuns şef al Orange Spania, odată cu trecerea promovarea lui Ducarroz la conducerea operaţiunilor din Polonia.

Ducarroz a ajuns în România la finalul anului 2007 pe funcţia de director de strategie.

Julien Ducarroz este căsătorit cu românca Monica Munteanu, care activează ca marketing şi PR pentru o companie de comunicare şi evenimente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO