ZF 24

Johannis: Nu m-am asteptat ca Basescu sa nu doreasca sa discute cu mine

Johannis: Nu m-am asteptat ca Basescu sa nu doreasca sa discute cu mine
15.10.2009, 12:20 18

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat, joi, intr-oconferinta de presa, ca nu se astepta ca preşedintele TraianBasescu sa nu il invite la discutii, afirmand, insa, ca nu crede caseful statului are ceva impotriva sa, si ca acesta are probabil oalta nominalizare pentru functia de premier, transmite Mediafax.

"Nu m-am asteptat sa nu doreasca sa discute cu mine. Acest lucruse datoreaza faptului ca are o alta optiune. Nu e neaparatimpotriva mea, ci are o alta persoana care, in opinia sa, este maibuna, indiferent care sunt motivele. Nu o iau personal. Daca nu voifi nominalizat, nu e impotriva mea, presedintele are o altapersoana din diferite motive pe care le va expune, probabil, lamomentul potrivit. Nu m-am asteptat sa se faca o desemnare ieri(miercuri - n.r.). Presedintele nu a avut toate datele. Stiti ca inastfel de situatii hotararile se iau in functie de o serie desondaje si evaluari cu specialistii. Presedintele nu a putut faceasta in doua ore, de cand a primit propunerea majoritatiiparlamentare. Nu am asteptat sa fie desemnat ieri cineva", adeclarat Johannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO