ZF 24

Ioan Rus, PSD: Demisia lui Dragnea este o eroare a partidului

02.02.2009, 22:17 32

Fostul ministru de interne Ioan Rus (PSD), intre 2000 si 2004 sustine ca motivul invocat de Dragnea pentru demisie, anume lipsa resurselor, nu tine la o analiza atenta.

"Lipsa resurselor pentru Ministerul de Interne nu justifica o demisie. Dragnea poate nu avea bani acum, dar ii putea obtine la o rectificare... la a doua rectificare, la a treia rectificare bugetara. Cand am preluat Ministerul de Interne de la Dudu Ionescu (fost ministru taranist al Internelor, in anul 2000 - n. red.), Ministerul avea un deficit de 1.500-2.000 de miliarde de lei (vechi - n.red.), insa pe parcurs am reglementat lucrurile. Cred ca aceasta demisie este legata mai degraba de situatia din PSD, poate de domnul Vanghelie, poate de altii; in orice caz este o situatie foarte neplacuta pentru PSD. Cred ca este o eroare din punctul de vedere al partidului ca s-a ajuns pana aici", a comentat pentru ZF, fostul ministru de Interne.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels