ZF 24

iO Partners, companie de servicii imobiliare cu sediul la Viena şi partener JLL în România, Cehia, Ungaria şi Slovacia, l-a numit pe Andrei Văcaru în funcţia de Regional Head of Capital Markets pentru Europa Centrală şi de Est

iO Partners, companie de servicii imobiliare cu sediul la...

Autor: Roxana Rosu

08.08.2023, 10:14 124

iO Partners, companie de servicii imobiliare cu sediul la Viena şi partener JLL în România, Cehia, Ungaria şi Slovacia, l-a numit pe Andrei Văcaru în funcţia de Regional Head of Capital Markets pentru Europa Centrală şi de Est.

Andrei Văcaru lucrează în companie încă de la înfiinţarea acesteia în România, în urmă cu 16 ani.

"De-a lungul anilor, am luat parte la creşterea extraordinară a echipei noastre şi la o multime de tranzactii de succes şi abia astept să contribui mai departe la urmatorele provocari si reusite în noul rol. Cred că, odată cu vremurile dificile, apar oportunităţi, aşa că obiectivul meu principal este de a ghida echipa către o poziţie de lider de piaţă folosindu-ne de punctele noastre forte - prezenţa regională, experienţa şi senioritatea oamenilor, capacitatea de a oferi servicii mai inteligente şi de cea mai bună calitate, precum şi motivaţia intensă. Pentru a-l realiza, vom reuni echipa noastră din CEE ca o entitate unică şi vom consolida relaţia deja foarte strânsă cu colegii JLL din EMEA.", a spus Andrei Văcaru.

În timpul mandatului său în cadrul echipei Capital Markets, el a finalizat tranzacţii în valoare de peste 1,8 miliarde de euro, iar în calitate de Regional Head va fi responsabil de coordonarea activităţilor iO Partners pe pieţele de investitii din regiune.

iO Partners, cu birouri în Viena, Budapesta, Bucureşti, Praga şi Bratislava, are planuri agresive de a continua să se extindă pe plan regional.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO