ZF 24

ING: Niciun plan de business prezentat de conducerea Flamingo nu a produs rezultate in sensul imbunatatirii situatiei companiei

09.12.2009, 16:02 24

Reprezentantii ING Bank au confirmat declansarea incepand deluni a procedurii de executare silita asupra a patru firme dingrupul Flamingo - Flamingo International SA, Flamingo Computers SA,Flanco International SRL si Flamingo Distribution Center SRL - dincauza ca managementul acestuia nu a respectat termenii intelegeriiincheiate pe 4 noiembrie 2009 privind restructurarea credituluidatand din 2001.

"Pe parcursul acestui an, ING Bank NV Amsterdam - SucursalaBucuresti si echipa de conducere a Flamingo au purtat discutiirepetate privind necesitatea unor masuri de restructurare siregandire a modelului de business in conditiile crizei economice.Conducerea Flamingo a prezentat pe parcurs cateva planuri debusiness, dar niciunul dintre ele nu a produs rezultate in sensulimbunatatirii situatiei companiei", afirma reprezentantiibancii.

ING acuza "aparitia repetata a incalcarilor angajamentelor parte acontractului de imprumut si continua deteriorare a situatieifinanciare a companiilor din grupul Flamingo". "Acestea nu au lasatING Bank NV Amsterdam - Sucursala Bucuresti alta optiune decat sainceapa executarea silita a garantiilor existente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO