ZF 24

ING a acceptat restructurarea unor credite de 17,5 milioane de euro luate de Flamingo

02.11.2009, 18:08 31

Retailerul de electronice si electrocasnice FlamingoIntenational a semnat un acord cu ING Bank pentru restructurareaunor datorii financiare in valoare de 17,5 milioane de euro.
Potrivit reprezentantilor Flamingo, ING a fost de acord cuprincipalele masuri propuse pentru restructurarea contractului ce afost incheiat in 2001 si prin care retailerul are acces la o liniede finantare de 17,5 milioane de euro.

Conducerea retailerului a declarat ca restructurarea datoriilor seva realiza intr-un interval de doua luni si jumatate iar masuraface parte din planul de restructurare financiara pus in practicain acest an.

In primele sase luni, vanzarile companiei au scazut cu 45%, la187 milioane lei (44,21 milioane euro), comparativ cu valoarearaportata in ianuarie-iunie 2008, pe fondul declinului pietei deprofil si al cheltuielilor pe cap de locuitor.
Retailerul a raportat pierderi in perioada analizata, cu un EBITDA(profit inainte de deducerea taxelor, impozitelor, dobanzilor siamortizarii) negativ reprezentand 16% din vanzari


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO