ZF 24

Incepe perioada nuntilor. Intrebarea sezonului: "Cum sa port rochia altei mirese?!"

18.04.2009, 09:34 36

Rochie de mireasa – 50 de milioane. Costum de ginere – 60 de milioane. Preturi des intalnite la targurile de nunti unde astfel de costume erau, culmea, scoase la reduceri. in magazine, preturile sunt similare, daca nu mai mari. Gasesti si mai ieftin, insa calitatea lasa de dorit. Exista, insa, si o solutie de compromis. Daca nu iti permiti o rochie de mireasa de calitate, o poti inchiria. Cristina, proprietara unei astfel de firme, inchiriaza rochii si accesorii de mireasa de la inceputul anului si spune ca tot mai multa lume prefera sa inchirieze rochia care, oricum, nu va fi purtata decat o singura seara.

“Am pornit cu rochii de mireasa, pentru ca este directia cea mai accesibila. Avem si cateva modele de rochii de seara, insa gama nu este foarte variata. Avem si smokinguri, fracuri, vestimentatie masculina, dar, in general, se cauta mai mult rochiile de mireasa, pentru ca un costum de ginere poate fi purtat si la alte ocazii, insa rochia de mireasa, nu”, spune Cristina. Despre "industria" casatoriei cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO