ZF 24

Inaugurarea showroom-ului de lux pentru Bentley, Lamborghini, Porsche si Audi, amanata pentru 2009

25.02.2008, 19:47 12

Porsche Romania va incepe importul si comercializarea de automobile Bentley la inceputul lunii mai, intr-un showroom provizoriu, inaugurarea complexului auto dedicat marcilor de lux Lamborghini, Porsche, Audi si Bentley fiind prevazuta pentru 2009, cu un an mai tarziu fata de planurile initiale, informeaza Mediafax.

Conform directorului general al Porsche, Brent Valmar, inceperea constructiei showroom-ului pentru brandurile de lux trebuie sa inceapa anul acesta, iar inaugurarea lui va avea loc anul viitor.

Initial, constructia complexului auto pentru Lamborghini, Porsche, Audi si Bentley ar fi trebuit sa inceapa in a doua parte a anului 2007, iar finalizarea constructiei era prevazuta pentru a doua jumatate a acestui an. Investitia se ridica la peste 12 milioane de euro, fara teren, insa costurile ar putea creste semnificativ din cauza preturilor ridicate ale materialelor de constructii si ale fortei de munca.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO