ZF 24

IMM pot depune online declaratia privind obligatiile de plata la somaj

19.05.2009, 14:26 17

Contribuabilii mici si mijlocii din Bucuresti si judetul Ilfov vor putea depune online Declaratia privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor pentru somaj catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca incepand de marti prin intermediul Sistemului Electronic National (SEN) www.e-guvernare.ro, a anuntat Agentia pentru Serviciile Societatii Informationale.

Pana in prezent, de aceasta facilitate beneficiau doar marii contribuabili, fiind extinsa, intr-o prima etapa, pentru toti contribuabilii persoane juridice din Bucuresti si judetul Ilfov.

Pentru a depune online Declaratia privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor pentru somaj, persoanele juridice trebuie sa solicite Agentiei pentru Serviciile Societatii Informationale eliberarea unui certificat digital.

Mai multe informatii privind eliberarea certificatului digital se pot obtine la https://formularunic.e-guvernare.ro/Informatii/Eliberare%20certificat.html.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO