ZF 24

IMAGINEA STATULUI SFIOS. Prefectura Capitalei: De ce nu putem închide "Gheţăria"

Autor: Gandul Gandul

05.04.2013, 17:57 805
 

Depozitul frigorific cunoscut sub numele „Gheţărie” din Bucureşti continuă să funcţioneze chiar dacă autorităţile i-au interzis activitatea pentru că firmele care vând produse alimentare în hală au contestat în instanţă măsurile prin care li s-a sistat şi lor activitatea, reiese din datele remise gândulde Cancelaria Prefectului Municipiului Bucureşti.

Ca urmare, potrivit legii, "plângerile depuse suspendă executarea măsurilor dispuse până la soluţionarea definitivă a cauzei”, se arată în răspunsul transmis de Prefectura Capitalei.

 

În 2012 în "Gheţărie" vindeau produse alimentare un număr de 34 de firme care au subînchiriat spaţiul de la Continent Marine Enterprise, firma care deţine hala. 

Prefectura recunoaşte că firmele vând în continuare produse în hală, chiar dacă le-au fost emise ordonanţe de interzicere a activităţii.Citiţi mai mult despre Ghetărie pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO