ZF 24

Humanitas vizeaza o cifra de afaceri de 11,5 milioane de euro

10.08.2008, 20:30 116

Grupul Humanitas, care reuneste Editura Humanitas, Humanitas Fiction, societatea de difuzare Librariile Humanitas si Humanitas Multimedia, estimeaza pentru anul acesta o cifra de afaceri de 11,5 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de anul trecut, crestere bazata in primul rand pe dinamica portofoliului, potrivit Lidiei Bodea, directorul general al Editurii Humanitas. Marja de profit inregistrata este de 15%.

Un procent de aproape 50% din aceasta cifra de afaceri, respectiv 5 milioane de euro este asigurat numai de Editura Humanitas. "Cresterea este datorata si numarului mare de titluri din portofoliu, precum si vanzarilor realizate de nou infiintata editura Humanitas Fiction, condusa de Denisa Comanescu", a declarat Lidia Bodea.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce cota de piata estimeaza Humanitas pentru acest an si ce noi locatii urmareste grupul pentru extinderea lantului de librarii anul viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO