ZF 24

HP si Romtelecom vor furniza Postei Romane echipamente IT in leasing de 8,6 milioane euro

25.02.2008, 21:10 41

HP Europe Finance si Romtelecom vor furniza Companiei Nationale Posta Romana echipamente IT in leasing operational in valoare de 8,606 milioane de euro, in urma unei licitatii organizate de Bursa Romana de Marfuri, informeaza Mediafax.

"Licitatia a avut loc in luna octombrie 2007, dar rezultatul licitatiei a fost amanat pentru ca a fost depusa o contestatie la Consiliului National de Solutionare a Constestatiilor. In urma avizului negativ, consortiul HP Europe Finance si Romtelecom, care a depus singura oferta, a fost declarat castigator", au declarat surse din Compania Nationala Posta Romana (CNPR).

Contractul de leasing operational se va desfasura pe o perioada de trei ani.

Potrivit anuntului publicat in Monitorul Oficial, operatorul postal va achizitiona 1.150 servere, 3.400 calculatoare, 2.300 imprimante, 30 laptopuri, 7.735 riboane si 315 tonere.

Noile echipamente vor inlocui o parte din vechile calculatoare ale CNPR si vor dota alte oficii postale cu tehnica de calcul. Ultima operatiune de dotare a oficiilor postale cu tehnica de calcul a avut loc in anul 2004.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO