ZF 24

Holcim a numit trei femei în echipa de management a subsidiarei locale

Holcim a numit trei femei în echipa de management a...

Autor: Andreea Neferu

24.10.2013, 19:42 521

Producătorul de materiale de construcţii Holcim, subsidiara locală a grupului elveţian cu acelaşi nume, a cooptat trei femei în echipa sa de management. Astfel, Anca Alexandru, 46 de ani, este de la începutul lunii septembrie noul director al diviziei de agregate şi betoane a Holcim România, ea înlocuindu-l pe Bogdan Dobre, care a fost numit director de marketing şi vânzări al companiei. De asemenea, Mădălina Crăciunescu, 32 de ani, a fost numită director de resurse umane în locul Nicoletei Sălăjan, care a preluat funcţia de director resurse umane al grupului Holcim pentru regiunea Africa/Orientul Mijlociu. Ioana Borangic, 30 de ani, este noul manager de comunicare al Holcim România în locul Andreei Nicolae, care din martie 2013 a devenit marketing manager pentru subsidiara locală a elveţienilor.

WikiZF: Profilul companiei Holcim

„De foarte mulţi ani, Holcim România este un furnizor de angajaţi şi manageri talentaţi pentru alte companii din grupul Holcim. Avem în prezent 44 de colegi care lucrează în companiile grupului din întreaga lume“, a spus Daniel Bach, directorul general al Holcim România. Compania a încheiat anul precedent cu o cifră de afaceri de circa 213 milioane de euro.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO