ZF 24

Guvernul verifica si alte contracte atribuite firmei Euroconstruct

24.01.2007, 14:14 33

Autoritatea de Control a Guvernului va verifica o serie de contracte incredintate fara licitatie, pentru refacerea infrastructurii inundate sau deszapezire, contracte acordate, in majoritate, firmelor Euroconstruct si Vega 93 Galati, a declarat ministrul delegat Cristian David intr-un interviu acordat agentiei Mediafax.
"In 2005 il intrebam pe Marian Oprisan ( presedintele Consiliului Judetean Vrancea, membru PSD - n.r.) de ce a angajat lucrari care depasesc cu mult suprafetele sau zonele afectate de inundatii angajand, in consecinta, sume a caror valoare depaseste valoarea pagubelor cauzate de inundatii. Un posibil raspuns il putem gasi parcurgand lista beneficiarilor lucrarilor cu incredintare directa unde, nu e o surpriza, gasim in fruntea listei firma Euroconstruct care, alaturi de firma Vega 93 din Galati, au beneficiat de astfel de contracte insumand peste 20 de milioane de euro", a spus David.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO