ZF 24

Guvernul s-a obligat in fata FMI sa reduca pierderile brute ale companiilor monitorizate - acord

23.02.2010, 18:40 16

Guvernul si Fondul Monetar International (FMI) au convenit ungrafic de limitare in 2010 a pierderilor fara subventii, taxe sidobanzi, pentru cele zece companii de stat monitorizate, pana la1,3 miliarde lei la finele lunii martie si la 2,6 miliarde lei lasfarsitul lunii iunie, informeaza Mediafax.

Tintele pentru primul si al doilea trimestru au fost incluse inscrisoarea suplimentara de intentie la acordul stand-by convenitacu FMI la inceputul lunii februarie, obtinuta de agentia de stiri,iar urmatoarele praguri vor fi stabilite la viitoarea evaluare.

"Se va stabili o tinta indicativa trimestriala pentru 2010pentru soldul agregat operational (EBIT-eranings before interestand tax-castiguri inainte de dobanzi si impozite si taxe), exclusivsubventii. Datele vor fi furnizate impreuna cu rezultateleoperationale de catre companie. Tintele pentru finele lunii martie2010 si finele lunii iunie 2010 vor fi - 1.381 milioane lei si,respectiv, -2.619 milioane lei", se arata in document.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO