ZF 24

Grupul hotelier Bacolux a încheiat anul 2022 cu venituri de 10 milioane euro: „Ne aşteptăm la o creştere de 15% în acest an, influenţată şi de noul hotel de la Eforie“. În 2022, circa 60.000 de turişti au ajuns în cele patru hoteluri aflate în Craiova, Băile Herculane şi Eforie Nord

Grupul hotelier Bacolux a încheiat anul 2022 cu venituri...

Autor: Miruna Diaconu

27.03.2023, 17:45 645

Grupul hotelier Bacolux, controlat de fraţii Marius şi Florin Băzăvan, din care fac parte hotelurile Diana şi Afrodita din Băile Herculane, a încheiat anul trecut cu venituri de 10 milioane euro, ceea ce înseamnă o creştere de aproape 50% faţă de anul anterior.

Creşterea a fost susţinută şi de hotelul Bacolux Koralio deschis la Eforie Nord, în vara anului trecut. Lanţul hotelier a investit 7 milioane euro în fostul hotel Hefaistos, care a fost reclasificat de la două stele la patru stele şi trecut sub umbrela Bacolux. Hotelul are 212 camere, un restaurant cu peste 400 de locuri şi trei săli de conferinţă.

„Gradul de ocupare al hotelului a fost unul ridicat. Pro­iectul nu a fost lipsit de provocări, inclusiv livrarea tuturor echipamentelor şi dotărilor a suferit întârzieri, însă am reuşit să deschidem aşa cum ne-am propus“, spune Laura Pătru, PR & communicantion manager al Bacolux.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO