ZF 24

Grupul Eurolines ţinteşte afaceri de 90 mil. euro. „Estimăm o creştere cu minimum 20%“

Dragoş Anastasiu

Dragoş Anastasiu

Autor: Mirabela Tiron

28.02.2014, 00:06 335
Grupul Eurolines, condus de omul de afaceri Dragoş Anastasiu, şi-a bugetat anul acesta o creştere cu cel puţin 20% a cifrei de afa­ceri, ceea ce înseam­nă afaceri de 90 mil. euro, potrivit cal­cu­le­lor ZF. „Sunt bu­curos că ne-am atins toate obiectivele anul trecut“, a spus ieri omul de afaceri Dragoş Anastasiu, fondatorul grupului. Cifra de afaceri s-a ridicat anul trecut la 330 mil. lei (75 mil. euro), în creştere cu 30% faţă de anul anterior, după cum au susţinut ofi­cialii grupului. EBITDA în 2013 a fost de 3% din cifra de afaceri.
 
Cea mai mare companie din grup este firma Touring Europabus România, care de­ţine reţelele de agenţii TUI Travel Center şi Eurolines, şi care a contribuit cu 70% la cifra de afaceri din 2013. Întrebat de ZF câţi turişti români au plecat în vacanţă în străinătate prin grupul Eurolines, un reprezentant al grupului a spus că „peste 50.000 şi-au cumpărat pachete“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO