ZF 24

Groupama l-a numit pe Sebastien Demichelis, fost Director General Adjunct Groupama Turcia, în poziţia de Director General Adjunct în România

Groupama l-a numit pe Sebastien Demichelis, fost Director...

Autor: Roxana Rosu

27.12.2023, 13:48 140

Compania de asigurări Groupama l-a numit pe Sebastien Demichelis, fost Director General Adjunct Groupama Turcia, în poziţia de Director General Adjunct în România, începând cu data de 22 decembrie.

Din acest rol, Sebastien Demichelis va contribui la conceperea şi implementarea strategiei companiei, coordonând totodată activitatea financiară şi dezvoltarea liniilor de asigurări de viaţă şi sănătate.

”Fac parte din Grupul Groupama de mai bine de 15 ani şi mă bucur că am acum ocazia de a mă alătura echipei din România şi de a contribui la atingerea obiectivelor unei companii puternice. Am descoperit aici o echipă unită, clienţi şi parteneri alături de care am dezvoltat relaţii de lungă durată, bazate pe încredere şi un mindset de creştere durabilă şi sustenabilă pe care, alături de colegii mei, vom continua să îl consolidăm. Mai mult decât atât, am descoperit o ţară pe care am ajuns rapid să o îndrăgesc, şi pe care mă bucur zi de zi să o cunosc”, a declarat Sebastien Demichelis, Director General Adjunct Groupama.

Sebastien Demichelis lucrează în cadrul Grupului Groupama de peste 15 ani, timp în care a ocupat funcţii precum Director Financiar şi Director General Adjunct Groupama Turcia, Director General Adjunct Groupama China, Director Tehnic Asigurări Persoane Groupama Gan Vie, Director Organizare şi Strategie Groupama Bank. Este absolvent al Ecole Polytechnique din Paris şi absolvent de studii actuariale şi de agrotech.

În calitate de Director General Adjunct Groupama, Sebastien va coordona Divizia Financiară, Divizia Asigurări Persoane, Departamentul Persoane Juridice, Departamentul Actuariat, Direcţia Planificare Strategică şi Proiecte Strategice şi îi va raporta Directorului General Groupama, Călin Matei.

”Ne bucurăm cu toţii să îl avem alături de noi pe Sebastien, un profesionist cu o experienţă bogată în industria asigurărilor pe plan internaţional şi o contribuţie relevantă la reuşitele Grupului nostru. Am încredere că Sebastien va coordona cu succes activitatea financiară a companiei şi implementarea strategiei noastre, punând mereu pe plan principal responsabilitatea pe care o avem faţă de clienţii, partenerii şi echipa noastră”, a declarat Călin Matei, Director General Groupama.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO