ZF 24

Gigi Becali, audiat la Politia Capitalei

02.04.2009, 11:18 34

Gigi Becali si alte sase persoane, printre care si fostul sau bodygurad, sportivul Catalin Zmarandescu, vor afla, joi, care sunt invinuirile ce le sunt aduse in dosarul penal referitor la sechestrarea a trei persoane dupa ce masina finantatorului FC Steaua a fost furata. Impotriva lui Becali si a a altor sase persoane a fost inceputa urmarirea penala pentru lipsire de libertate in mod ilegal, precum si uz de arma fara drept.

Echipaje ale politiei au descins joi dimineata alaturi de procurori si trupe SPIR la sase locatii din Bucuresti apartinand omului de afaceri Gigi Becali, suspecatand retinerea a trei persoane care ar fi furat masina patronului clubului de fotbal Steaua.

Autoturismul lui Becali a fost furat in ianuarie 2009, iar acesta a apelat la interlopul Sandu Geamanu pentru a i-o recupera, dandu-i un termen de 12 ore. Sandu Geamanu, alaturi de alte persoane, au “ridicat” trei indivizi, care au fost sechestrati timp de trei ore, intr-unul din imobilele lui Gigi Becali.

In dosar procurorii au declansat urmarirea penala impotriva a sase persoane, printre care Gigi Becali si Sandu Geamanu. Cititi mai mult pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO