ZF 24

Gica Popescu: Vreau ca o treime din apartamentele pe care le construiesc sa le vand decorate

29.05.2008, 21:15 14

Gica Popescu, fostul capitan al echipei de fotbal a Barcelonei care castiga Cupa Cupelor in urma cu 11 ani, isi croieste in prezent o cariera de investitor si se declara pasionat de domeniul imobiliar. Cu toate ca nu-i place sa vorbeasca mult despre acest sector, imobiliarele s-au dovedit mai profitabile decat fotbalul.

Desi se considera un pionier in mediul de business in comparatie cu nume precum Tiriac sau Copos, Popescu detine un holding alcatuit din zece firme, cu proiecte imobiliare in domeniul rezidential, hotelier, dar si in birouri si spatii comerciale care vor implica investitii de zeci de milioane de euro. La baza demersului sau stau cei 13 ani de cariera fotbalistica, de unde a castigat in total intre 10 si 20 de milioane de dolari, dar si convingerea ca in Romania se va repeta situatia din alte tari, care s-au dezvoltat puternic dupa intrarea in Uniunea Europeana.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cum se face trecerea de la o cariera de succes in fotbal la castiguri de milioane de euro din imobiliare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO