ZF 24

Germanii de la B Braun şi-au făcut companie de servicii de suport unde vor lucra 100 de angajaţi. Grupul construieşte o fabrică de 120 mil. euro la Sânandrei, lângă Timişoara, unde va produce din 2021 soluţii perfuzabile pentru spitale

Germanii de la B Braun şi-au făcut companie de servicii...

Autor: Georgiana Mihalache

08.11.2019, 20:00 667
Compania B Braun, subsidiara grupului german cu acelaşi nume, care furnizează produse şi servicii medicale pe piaţa românească din 1998, a înfi­inţat în septembrie 2019 firma B Braun Shared Services România SRL, prin care va oferi servicii de suport companiilor din grup la nivel local.

„Această entitate va presta ser­vi­cii  de suport către toate celelalte com­panii ale grupului B. Braun în Româ­nia şi va deveni operaţională în primul tri­mestru al anului 2020. Vor fi trans­feraţi din com­paniile exis­tente toţi an­ga­jaţii care oferă deja ast­fel de servicii. Vor fi pes­te 100 de angajaţi trans­feraţi din cadrul com­paniilor din România, dar vor deservi şi entităţile din afara României“, au spus repre­zentanţii B. Braun la solicitarea ZF.

B. Braun a avansat termenul pen­tru finalizarea construcţiei de 120 mil. euro de lângă Timişoara, în 2021 esti­mând să iasă primele soluţii per­fuza­bile pe porţile fabricii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO