ZF 24

Georgiana Radu revine la Lidl România, în funcţia de Director Naţional de Achiziţii şi Marketing, după ce în ultimii trei ani a fost în echipa de achiziţii şi marketing a Lidl Germania

Georgiana Radu revine la Lidl România, în funcţia de...

Autor: Roxana Rosu

17.07.2023, 16:12 337

Lidl România a numit-o pe Georgiana Radu în funcţia de Director Naţional de Achiziţii şi Marketing, începând cu luna septembrie, după ce în ultimii trei ani ea a fost în echipa de achiziţii şi marketing a Lidl Germania.

Georgiana Radu va face parte din Consiliul de Conducere al Lidl România şi va coordona strategia de achiziţii şi marketing a produselor din portofoliul companiei.

Funcţia de director de achiziţii este deţinută în prezent de Daniel Ştefănescu, care, din luna septembrie, se va transfera în cadrul Departamentului de Vânzări, tot la Lidl.

Georgiana Radu are o experienţă de 14 ani în retail şi a făcut parte din echipa care a pus bazele Lidl pe piaţa locală.

Ea s-a alăturat departamentului de Achiziţii Promoţii Food, pentru ca apoi să conducă, din poziţia de director, departamentele de achiziţii a produselor de tip in-and-out (promoţii) atât food, cât şi nonfood. După 7 ani alături de Lidl România, Georgiana şi-a continuat dezvoltarea profesională lateral, de data aceasta coordonând achiziţia produselor din sortimentul permanent, poziţie din care a contribuit activ la dezvoltarea parteneriatelor cu producătorii locali şi la extinderea sortimentului de produse marcă proprie Lidl.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO