ZF 24

Gecad va investi 1,5 mil. euro pentru dezvoltarea solutiei de mesagerie Axigen

17.05.2007, 15:14 14

Compania Gecad Technologies, membra a grupului Gecad, va investi in acest an 1,5 mil. euro pentru dezvoltarea solutiei de mesagerie electronica Axigen Mail Server, dupa ce pana la inceputul lui 2007 cheltuielile totale pentru dezvoltarea si promovarea produsului s-a ridicat la 3,5 mil. euro.

Serverul de email produs de Gecad Technologies functioneaza, in prezent, pe sistemele de operare Linux, FreeBSD, OpenBSD, Solaris dar si pe platformele PowerPC.

"Avem o baza instalata de 6.000 de servere Axigen si speram ca pana la sfarsitul acestui an sa triplam cifra. in total, solutia noastra gestiona la sfarsitul anului 2006 traficul din 500.000 de casute postale. Daca tendintele actuale se mentin, estimam ca cifra sa ajunga la sfarsitul acestui an la 1,5 milioane de casute postale", a declarat Oana Bornaz, director executiv al companiei.

In prezent, solutia romaneasca de mesagerie electronica este distribuita pe piata mondiala printr-o retea de 75 de parteneri, dupa ce firma a incheiat recent un acord cu compania americana TechnologyNow. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO