ZF 24

GECAD ePayment deschide un birou in SUA

02.10.2007, 17:40 15

GECAD ePayment, compania care dezvolta si detine solutia Avangate dedicata distribuitorilor online de software, a deschis un birou in Statele Unite, cu scopul extinderii portofoliului de clienti si pentru cresterea volumulul vanzarilor catre actualii beneficiari, conform Mediafax.

In prezent, compania are reprezentante in trei locatii, respectiv in Amsterdam, Bucuresti si Mountain View, California, si acopera pietele vest europeana, est europeana, respectiv cea americana.

"Suntem prezenti pe piata americana inca de la lansarea solutiei Avangate, in 2005, iar deschiderea biroului din California este o urmare fireasca a cresterii activitatii noastre in regiune. Din punct de vedere strategic, ne intereseaza bineinteles cresterea numarului de clienti, iar aici este cea mai mare densitate de companii dezvoltatoare de software, companii pe care le vom aborda acum direct cu o echipa dedicata de vanzari si marketing aflata la doar cativa pasi de acestia. Echipa din Mountain View va fi coordonata de catre Gus Lignos (vicepresedinte de vanzari, n.r.)", a declarat, intr-un comunicat, directorul executiv al companiei, Carmen Sebe.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO