ZF 24

Garanti BBVA a decis să prelungească pentru încă 5 ani contractul de închiriere pentru sediul central din YUNITY Park, proiect dezvoltat de Genesis Property, unde banca este prezentă din 2009

Mustafa Tiftikcioğlu

Mustafa Tiftikcioğlu

Autor: Roxana Rosu

10.10.2023, 12:50 373

Garanti BBVA a decis să prelungească pentru încă 5 ani contractul de închiriere pentru sediul central din YUNITY Park, proiect dezvoltat de Genesis Property, unde banca este prezentă din 2009.

“Ne motivează parteneriatul solid pe care îl avem cu Garanti BBVA, una dintre băncile de referinţă din Europa, recunoscută pentru succesul său în transformarea digitală, o componentă şi o valoare esenţială şi în proiectul YUNITY Park. Ne bucurăm că putem oferi celor peste 1.000 de angajaţi care lucrează, şi vor continua să o facă, din campusul viitorului, avantaje şi destinaţii creative, care să îi inspire în călătoria lor profesională. Odată cu prelungirea contractului, Garanti BBVA va împlini nu mai puţin de 20 de ani de prezenţă în spaţiile noastre, mereu atent proiectate, cu atenţie la inovaţie şi nevoile viitorului", a declarat Liviu Tudor, preşedintele Genesis Property.

Garanti BBVA este prezentă în România din 1998, pe pentru toate segmentele de business: Retail, IMM şi Corporate.

”Sunt încântat să continuăm parteneriatul nostru de lungă durată cu Genesis Property. Dedicarea continuă a grupului imobiliar pentru modernizarea şi întreţinerea clădirii sediului nostru central nu numai că ne-a oferit un mediu de birouri excepţional, dar subliniază şi angajamentul comun pe care îl avem, de a oferi spaţii de lucru care să răspundă cu precizie nevoilor angajaţilor Garanti BBVA, încurajând inovaţia, optimizând eficienţa şi promovând soluţii de viitor”, a declarat Mustafa Tiftikcioğlu, CEO Garanti BBVA România.

Genesis Property deţine şi administrează YUNITY Park şi West Gate Business District cu peste 150.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri ocupate de companii importante precum HP, Accenture, Societe Generale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens şi Alpha Bank, unde lucrează peste 20.000 de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO