ZF 24

Frankfurt si Bucuresti vor colabora pentru sistematizarea transportului public in Capitala

14.01.2010, 21:46 16

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu si edilul orasului Frankfurt,Petra Roth, au semnat, joi, o declaratie de intentie privindcolaborarea celor doua orase in scopul sistematizarii transportuluipublic in Bucuresti, informeaza Mediafax.

Intalnirea dintre Sorin Oprescu, prezent la Frankfurt intr-odelegatie de doua zile si Petra Roth a avut loc, joidupa-amiaza.

Primarul general al Capitalei a declarat, dupa aceastaintalnire, ca declaratia de intentie semnata inseamna colaborareaatat pe parte de proiecte, prin atragerea fondurilor europenenecesare dezvoltarii acestor programe, cat si cu privire laexperienta pe care autoritatea regionala de trasport a orasuluiFrankfurt o poate transmite Regiei Autonome de Transport Bucuresti(RATB).

In acest context, primarul Capitalei a aratat ca acestparteneriat cu autoritatile din Frankfurt aduce pe langa experientasi posibilitatea atragerii de fonduri europene necesare proiectelorde investitii in infrastructura si pentru mijloacele de transportpublic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO