ZF 24

Francezii, cei mai groaznici turisti

10.07.2009, 15:49 61

Francezii sunt cei mai groaznici turisti din lume, acestia nestiind nicio limba straina, alta decat franceza, si fiind foarte aroganti, conform unui studiu la care au participat 4.500 de hoteluri, informeaza Reuters.

Acestia sunt pe ultimul loc intr-un top realizat de agentia de turism Expedia, cu ajutorul companiei TNS Infratest, francezii nevorbind limbile locale si fiind vazuti drept nepoliticosi.

"In principal, este vorba de faptul ca ei (francezii - n.r.) vorbesc foarte putin sau deloc engleza cand viziteaza alte tari si doar ca nu vorbesc limbile locale", a declarat la postul de radio France Info, directorul de marketing al Expedia, Timothee de Roux.

"Francezii nu se duc prea des in strainatate. Suntem destul de norocosi sa avem o tara care este magnifica in termeni de peisaje si cultura", a spus acesta, adaugand ca 90% din francezi si-au petrecut concediile in tara.

"Dar cand sunt in vacanta pot fi putin cam stresati, nefiind obisnuiti cu noile conditii, ceea ce poate conduce la un comportament ce poate fi considerat arogant".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO