ZF 24

Fostul şef al Google România a trecut de la Romtelecom la „cartelele“ Vodafone

Fostul şef al Google România a trecut de la Romtelecom...

Autor: Adrian Seceleanu

19.02.2014, 00:06 1796
Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, l-a recrutat la finele anului trecut pe Radu Tudorache - care în ultimii cinci ani a fost unul din artizanii ofertelor Romtelecom - în poziţia de director pentru segmentul de cartele preplătite, potrivit datelor de pe reţeaua de socializare LinkedIn şi unui comunicat al operatorului. Tudorache, care a devenit cunoscut pe piaţa locală de comunicaţii ca şef al strategiei de reglementare a Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii în perioada 2002-2007, poziţie din care a intrat în conflicte dure cu operatorii de comunicaţii, a fost ulterior primul şef al Google în România. În anul 2008, el a fost recrutat de Romtelecom pe poziţia de director pentru servicii de voce pentru clienţii rezidenţiali. În cei cinci ani petrecuţi la Romtelecom, Tudorache a fost o prezenţă foarte discretă.
 
 
Vodafone a comunicat indirect recrutarea lui Tudorache, odată cu lansarea unei noi oferte dedicate celor aproximativ 5 milioane de clienţi care au cartele preplătite, despre care managerul a oferit detalii.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO