ZF 24

Fostul presedinte al SUA, George W. Bush vine in Romania

24.04.2010, 09:33 149

Fostul presedinte al SUA, George W. Bush, impreuna cu fostulsecretar de Stat american Colin Powell si David Plouffe, seful decampanie al lui Barack Obama, ar urma sa vina la Bucuresti, lalansarea televiziunii de stiri care va face parte din acelasi trustcu ziarul Puterea, a declarat pentru Mediafax Adrian Thiess.

"Chiar in aceasta seara (vineri, n.r.) am vorbit cu echipafostului presedinte american, care mi-a confirmat ca va veni inRomania", a declarat Adrian Thiess. El a spus ca proiectulviitoarei televiziuni de stiri este in lucru si ca acest post TV vafi condus de "un actual sef de la una dintre televiziunileimportante din Romania".

George W. Bush a mai vizitat Romania in aprilie 2008, cand aparticipat la summit-ul NATO de la Bucuresti.

Pe langa cei trei vor fi prezenti si jurnalistii Bob Woodward siCarl Bernstein, precum si fostul prim-ministru spaniol José MaríaAznar López.

Jurnalistii Bob Woodward si Carl Bernstein sunt doi dintre ceimai cunoscuti jurnalisti de investigatie americani. Acestia aulucrat pentru cotidianul american The Washington Post in 1972 sisunt doi dintre jurnalistii care au participat la izbucnireascandalului Watergate, ce a dus la investigatii guvernamentale sila demisia presedintelui american de la acea data, RichardNixon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO