ZF 24

Fondatorul A&D Pharma, numit presedinte al Consiliului Director

19.09.2008, 13:44 26

Walid Abboud, actionarul fondator al A&D Pharma a fost numit astazi presedintele Consiliului director al companiei de catre Adunarea Generala a Actionarilor.

De asemenea, in sedinta de astazi s-a decis numirea lui Roberto Musneci si a lui Michael Tetreault Schilling in functiile de directori non-executivi independenti ai A&D Pharma.

Dr. Roberto Musneci, 45 de ani, ocupa in prezent functia de Senior Partner in cadrul companiei Serban Musneci & Associates SRL asigurand consultanta in domeniul Corporate Affairs unor companii importante de pe piaţa din Romania.

Din anul 1991 pana in 2006, Dr. Musneci a ocupat diferite functii in cadrul GlaxoSmithKline, cea mai recenta fiind, din 2001, cea de Vice President & Area Director Eastern Europe and South President al Europharm Group in Bucuresti.

Michael Tetreault Schilling, 45 de ani, este licentiat in drept si are o experienta bogata in domeniul fuziunilor si achizitiilor, precum si in private equity si project finance. Intre anii 2000 şi 2007 a fost Managing Partner la Linklaters, divizia din Bucuresti, si a lucrat in toata zona Europei Centrale si de Est precum si in spatiul fostei Uniuni Sovietice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO