ZF 24

Florin Radulescu, de la un business propriu la vanzator si apoi CEO in Pepsi, pana la provocarea unui mandat intr-o companie locala

04.09.2008, 21:00 25

Se considera antreprenor, desi a lucrat mai bine de 14 ani in cadrul Pepsi, iar inainte de aceasta etapa a decis sa lase propria afacere, in industria textila, exclusiv pe mainile sotiei, pentru a intra intr-un business privat.

"In urma cu mai multi ani am infiintat impreuna cu sotia mea o afacere in industria textila, afacere pe care am condus-o amandoi o perioada de timp. Cred ca si acum m-as descurca sa conduc un atelier de confectii sau sa lucrez la masina de cusut. La un moment dat insa, am decis sa renunt la pozitia de patron si sa ma angajez ca agent de vanzari in cadrul filialei locale a Pepsi. Am inceput ca simplu vanzator, mergand cu tramvaiul si cu afisele la subrat", declara directorul general al Prodal.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care sunt aspectele pozitive si cele negative ale unui mandat in cadrul unei afaceri internationale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO