ZF 24

Fiti atent la cine se afla in spate cand sunteti la bancomat

10.12.2009, 12:38 21

Mare grija cand scoateti bani de la bancomat. Pe internet aufost postate imagini cu o noua metoda prin care hotii din Romaniaincearca sa faca un ban necinstit, pe timp de criza.

Ideea este departe de a fi infailibila, dar pe de alta parte,daca in plasa cade o persoana naiva pe zi, in mod sigur cei care opun in aplicare sunt mai mult decat multumiti.

Depre ce e vorba povesteste cel mai bine utilizatorul www.stirileprotv.ro care ne-asemnalat metoda:

"Hotul pandeste momentul cand o singura persoana folosestebancomatul, se apropie de ea si asteapta pana cand persoana alegesuma de bani pe care doreste sa o retraga. In acel moment, plaseazao revista intre persoana si bancomat, intreband-o insistent dacavrea sa o cumperi. Pana se dezmeticeste persoana si il impinge, aretimp sa puna mana pe bani (care sunt acoperiti de respectivarevista). Victima, dupa ce-l impinge si ii spune ca nu vrea sacumpere nimic de la el, se intoarce spre bancomat sa isi ridicebanii, insa gaseste doar chitanta".

Sursa: www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO