ZF 24

First Bank a primit titlul „Best Place to Work in 2023”, program internaţional de certificare a celor mai bune locuri de muncă. Alte 29 de organizaţii din România au primit titlul de cel mai bun loc de muncă din ţară

First Bank a primit titlul „Best Place to Work in...

Autor: Roxana Rosu

12.06.2023, 13:45 205

First Bank a primit titlul „Best Place to Work in 2023”, un program internaţional de certificare a celor mai bune locuri de muncă din lume, fiind prima instituţie financiară care a fost distinsă cu acest premiu în acest an.

Alte 29 de organizaţii din România au primit titlul de cel mai bun loc de muncă din ţară, aparţinând unor diverse domenii de activitate.

„Procesul de certificare pentru Best Place to Work este foarte riguros şi am îndeplinit cu succes toate criteriile. Este o mare realizare pentru noi, mai ales datorită abordării transparente pe care o promovăm, a pasiunii cu care creăm relaţii de parteneriat cu clienţii noştri şi a perseverenţei cu care această echipă a reuşit să dea tot ce are mai bun”, a declarat Henk Paardekooper, Preşedinte Executiv First Bank SA.

Programul Best Places to Work măsoară satisfacţia personală şi profesională din punct de vedere al angajaţilor şi angajatorilor.

Certificarea a fost obţinută de către First Bank cu un scor general de 80%, iar cele mai importante capitole la care s-a acordat un punctaj foarte ridicat au fost „Trust in leadership” -> 90%, „Relaţia cu managerii” şi „Teamwork” -> 87%.

”Această certificare reprezintă cu atât mai mult cu cât, fiind o bancă independentă, necoordonată de un head-office, toate iniţiativele şi sistemele de resurse umane create au fost creionate de noi şi implementate de noi.  Sunt mândră de cum a parcurs drumul până aici şi sunt convinsă că avem o organizaţie stabilă, în care merită să vii zi de zi», a declarat Andreea Mihnea, Chief People Officer First Bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO