ZF 24

Firma de avocatură Filip & Company îşi extinde practica de Real estate prin recrutarea Ioanei Grigoriu în poziţia de counsel

Firma de avocatură Filip & Company îşi extinde...

Autor: Roxana Rosu

02.10.2023, 10:40 204

Firma de avocatură Filip & Company extinde practica de Real estate prin recrutarea Ioanei Grigoriu, avocat cu peste 15 ani de experienţă în domeniul imobiliar, în poziţia de counsel.

„Extinderea echipei prin venirea Ioanei este un pas important prin care vom consolida mai departe activitatea noastră. Alăturarea Ioanei are la bază împărtăşirea aceloraşi valori, printre care munca în echipă, pasiunea pentru profesie, stăruinţa şi dăruirea pentru servicii excelente în beneficiul clienţilor, spiritul de acţiune şi curajul de a deschide şi aprofunda noi oportunităţi,” afirmă Ioana Roman, partener şi coordonatoarea departamentului de real estate al Filip & Company.

Experienţa anterioară a Ioanei Grigoriu include aspecte complexe din domeniul urbanismului într-o multitudine de proiecte imobiliare, aceasta asistând clienţi în legătură cu aspecte de urbanism în procedurile de due diligence sau în tranzacţii şi oferind suport în cadrul litigiilor relevante pe acest segment.

De asemenea, de lungul timpului, ea a oferit asistenţă în structurarea tranzacţiilor, negocierea şi redactarea contractelor de vânzare-cumpărare, aspecte imobiliare în cadrul ofertelor publice, analize due-diligence în cadrul tranzacţiilor imobiliare şi aspecte legate de autorizări în domeniile infrastructură, energie, minerit şi în cadrul proiectelor eoliene şi fotovoltaice.

“Este un pas important în cariera mea şi sunt încântată să mă alătur acestei echipe de profesionişti, recunoscuţi pentru standardele ridicate ale soluţiilor pe care le oferă şi pentru abordarea personalizată a relaţiei construite cu fiecare client.  Acest pas îmi va permite să folosesc şi mai bine experienţa îndelungată şi competenţele mele pentru ca împreună să extindem calitatea serviciilor noastre în domeniul imobiliar”, spune Ioana Grigoriu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO