ZF 24

Firma de avocatură Reff & Asociaţii / Deloitte Legal organizează un program educational prin care studentii la Drept pot să afle ce presupune, în mod concret, practicarea avocaturii şi consultanţei de afaceri

Firma de avocatură  Reff & Asociaţii / Deloitte Legal...

Autor: Roxana Rosu

22.11.2023, 10:40 101

Firma de avocatură  Reff & Asociaţii / Deloitte Legal organizează o nouă ediţie a proiectului educaţional „Law Is Awesome!”, conceput pentru studenţii facultăţilor de drept din anul III de studiu, care doresc să afle ce presupune, în mod concret, practicarea avocaturii şi consultanţei de afaceri.

Programul va fi lansat oficial în cadrul unui eveniment care va avea loc în data de 5 decembrie, la sediul Facultăţii de Drept.

Studenţii se pot înscrie în acest program până pe 10 ianuarie 2024, iar cei selectaţi vor participa la o serie de zece workshopuri susţinute de avocaţii Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal, împreună cu profesionişti din Deloitte şi invitaţii acestora, în perioada februarie-aprilie 2024, la sediul societăţii de avocaţi din Bucureşti. La finalul perioadei de workshopuri, studenţii vor primi recomandări personalizate de la traineri şi unii dintre aceştia vor avea oportunitatea de a urma un stagiu de practică în vara anului 2024 în cadrul Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal.

„«Law Is Awesome!» este un proiect educaţional cu tradiţie, pe care l-am organizat şi l-am actualizat în mod constant, în ultimii şapte ani. Acest program a completat până acum experienţa academică a studenţilor cu experienţa practică şi a acompaniat peste 180 de tineri entuziaşti în pregătirea pentru cariera la care visează”, a declarat Andreea Şerban, Senior Managing Associate, Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal, iniţiatoarea şi coordonatoarea proiectului „Law Is Awesome!”.

Reff & Asociaţii Î Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societăţi de avocaţi din România, oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurenţă, dreptul muncii, energie şi mediu, insolvenţă, consultanţă juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni şi achiziţii, sectorul public, drept imobiliar, precum şi optimizare de procese juridice şi adopţia noilor tehnologii. Reff & Asociaţii reprezintă România în reţeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocaţi în 80 de ţări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO