ZF 24

Facebook angajează pentru prima oară în istoria companiei un director de marketing

Facebook angajează pentru prima oară în istoria...

Autor: Octavian Calei

05.08.2013, 13:43 1826

Facebook  va angaja pentru prima dată în istoria companiei un director de marketing, în persoana lui Gary Briggs, americanul şcolit de Google care a preluat apoi conducerea departamentului de marketing de la Motorola Mobility, scrie Cnet.

Briggs îl va înlocui pe Eric Antonow, vicepreşedinte de marketing de produs, care s-a ocupat de departamentul de marketing al gigantului reţelelor sociale în ultimii trei ani.

Gary Briggs a condus departamentul de marketing de la Google, până la preluarea de către gigantul online a producătorului de telefoane Motorola Mobility. În urma tranzacţiei, Briggs a fost transferat pe aceeaşi funcţie la Motorola.

„Facebook nu este doar o companie. Pentru miliarde de oameni reprezintă legătura cu prietenii şi cu lucrurile care îi interesează. A lucra pentru un brand atât de important şi tânăr este o oportunitate incredibilă, de-abia aştept să încep”, a spus Briggs.

Gary Briggs are o experienţă de şase ani în domeniul consumer marketing acumulată la eBay şi Pepsico. El a lucrat în poziţia de consultant pentru Dennis Woodside, CEO-ul Motorola şi pentru Bill Morgan, noul director de marketing al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO