ZF 24

Evenimentele de business ale zilei de maine

10.12.2007, 19:52 12

09:30 - Revista "Finante si Afaceri" organizeaza seminarul "Romania la rascruce de drumuri europene"; participa: ministrul Transporturilor, Ludovic Orban (Hotel World Trade Center, sala Mexico ? Seoul)

10:00 - Bedminster Capital Management LLC, administratorul fondului de investitii Southeast Europe Equity Fund II, L.P. organizeaza o conferinta de presa (sala Regina Maria a hotelului Hilton ? Athenee Palace)

Bedminster Capital Management, administratorul fondului de investitii Southeast Europe Equity Fund II (SEEF II), a preluat 65% din actiunile Hiperdia Brasov, unul din principalii operatori de servicii medicale private, intr-o tranzactie estimata in jurul a 10 mil. euro.

12:45 - Asociatia Presei Auto din Romania organizeaza o conferinta de presa pentru anuntarea oficiala a castigatoarei titlului "Masina Anului 2008 in Romania" (centrul Romexpo, sala Brancusi)

La ora 18:00 va avea loc o conferinta de presa cu prilejul prezentarii noului autobuz urban "Citaro" (Hotel Novotel, Calea Victoriei nr. 37B)

EvoBus Romania, importatorul general al autobuzelor Mercedes Benz si Setra, a castigat in iulie licitatia RATB (Regia Autonoma de Transport Bucuresti) pentru achizitia a 500 de noi autobuze Mercedes-Benz Citaro, primele 50 de unitati urmand sa fie livrate in acesta toamna.

Valoarea totala a contractului de achizitie este de 105 milioane de euro, cu 9 milioane de euro mai mult decat pentru cele 500 de autobuze achizitionate anterior de Primaria Capitalei pentru regia de transport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO