ZF 24

Europa League, transmis live la Pro TV si Sport.ro

Europa League, transmis live la Pro TV si Sport.ro
09.09.2009, 12:16 208

Campionatul de fotbal Europa League, noua competitie acontinentului, locul in care joaca Ajax, Valencia, AS Roma, Lazio,Galatasaray si Fenerbahce si in care se lupta si cele mai mari simai iubite echipe din Romania, Steaua, Dinamo, CFR si Timisoara,incepe joi, 17 septembrie, de la ora 20.00, va fi transmis indirect la Pro TV si Sport.ro.

Europa League debuteaza cu meciul Sturm Graz - Dinamo, in directdin Austria, de la ora 20.00 si continua, de la 22.00, cu Steaua -Seriff Tiraspol. Pro TV transmite HD din Ghencea, unde areamplasate 15 camere super perfomante - imaginea putand fi marita de75 de ori.

In acelasi timp, la Sport.ro se vad in direct Ajax - Timisoarade la 20.00 si CFR - Copenhaga de la 22.00. Echipa antrenata deSabau joaca pe Amsterdam Arena, unul dintre cele mai tari stadioanedin lume - are o capacitate de peste 50.000 de oameni si a costat140 de milioane de euro.

Pro TV transmite joi noaptea, de la 00.00, rezumatele supermeciurilor pe care romanii le joaca in grupele Europa League. Celemai tari faze din mecurile Stelei cu Sheriff Tiraspol si aleTimisoarei cu Ajax, dar si golurile din partidele disputate deDinamo cu Sturm Graz si de CFR Cluj cu danezii de la Copenhaga, sevad la Pro TV.

De asemenea, pe www.sport.ro, se pot vedea in direct toate cele4 meciuri ale romanilor din Europa League, in direct peinternet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO